Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nebezpečný nález

LITOMĚŘICE – Na poli objevil funkční granáty; Spravedlnosti neutekl; Zloděje neviděla 

V neděli v odpoledních hodinách přijali policisté oznámení o nálezu munice v katastru obce Terezín. Oznamovatel, který hledal na poli kovové předměty za pomoci detektoru kovů, nalezl 15 kusů dělostřeleckých granátů. Přivolaná pyrotechnická služba zajistila likvidaci funkčních protipancéřových granátů přímo na místě. V souvislosti s nálezem munice a její likvidací nedošlo naštěstí k žádnému zranění ani ke škodě na majetku.
 

Spravedlnosti neutekl
V neděli ve večerních hodinách prováděla hlídka policistů kontrolu vozidel v Roudnici nad Labem. Řidič jedoucí ve vozidle značky Škoda vyzván pokynem k zastavení začal před policisty ujíždět. Po krátké honičce vozidlo zastavil a snažil se utéct, což se mu nepodařilo. Následnou kontrolou policisté zjistili, proč 21letý mladík prchal. Má totiž vysloven zákaz řízení a vozidlo použil k jízdě bez vědomí majitele. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné užívání cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 

Zloděje neviděla
Páteční nákup v jednom z roudnických obchodů se prodražil 51leté ženě z Roudnicka. Při výběru zboží v nákupním centru si odložila svou tašku s cennostmi na nákupní vozík. Chvilka nepozornosti stačila neznámému pachateli, aby se tašky zmocnil. Poškozená žena tak přišla během chviličky o kabelku s 2 tisícikorunami a veškerými osobními doklady.
 

27. 5. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem