Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nechala si cizí peníze

CHOMUTOV - Celou tržbu žena neodevzdala, peníze si nechala, Hlídka zasahovala..... 

Část tržby neodevzdala

Obvinění ze zpronevěry si od chomutovských kriminalistů převzala 24letá žena z okresního města. V místním baru kde pracovala jako obsluha, si ponechávala hotovost z tržby a tyto peníze následně použila pro vlastní potřebu. Jelikož se takto chovala od srpna loňského roku, vyšplhala se škoda na téměř 10 tisíc korun. Za uvedené jednání může v případě odsouzení skončit až na dva roky za mřížemi. 

Hlídka zasahovala

V pondělí ráno vyjížděla hlídka chomutovských policistů na Palackou ulici. Mělo zde dojít ke konfliktu mezi dvěma muži a následnému napadání. Po příjezdu na místo vyzvali 24letého útočníka, aby ukončil své jednání. Ten výzvu neuposlechl a nadále  pokračoval v napadání. Byl proto zadržen a převezen na místní oddělení policie.  Jeho jednání vyhodnotili policisté jako přestupek.

Lhala

V listopadu loňského roku se na policejní oddělení v Klášterci nad Ohří obrátila místní obyvatelka a oznámila loupež. Jako pachatele uvedeného jednání označila 31letého muže z města. Po třech měsících však žena policistům přiznala, že si loupež vymyslela. Jako důvod uvedla, že měla na muže vztek. Lhát se nemá a tak se žena nyní sama bude muset zodpovídat z trestného činu křivé obvinění. Za uvedené jednání jí hrozí v případě odsouzení až dvouleté vězení.  

Zaměřil se na kryty kol 

Jirkovští policisté objasnili případy krádeží, při kterých na různých místech ve městě mizely ozdobné kryty kol u zaparkovaných vozidel. Od prosince loňského roku do února roku letošního zaznamenali celkem pět případů s vyčíslenou škodou 6400 korun.  Nyní zjistili, že uvedené jednání má na svědomí 30letý muž z Kladna. Vyšetřování nadále pokračuje.

9.března  2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem