Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nechávala si tržbu

CHOMUTOV - Obohatila se o téměř 18 tisíc korun, Jedno potrestání nestačilo.... 

Nechávala si tržbu
25letá žena ze Spořic je podezřelá ze zpronevěry. Jako pracovnice baru ve městě si ponechávala tržbu, kterou získala jako obsluha. Od dubna si tak přišla na 15 tisíc korun. Kromě toho si ještě nechala zboží, za které ovšem řádně nezaplatila. Celková škoda se tak zvýšila o další 3 tisíce korun. Skutek nadále vyšetřují chomutovští policisté, v případě odsouzení nepoctivé ženě hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Jedno potrestání nestačilo
Policisté v Kadani vyšetřují jednání 38leté místní obyvatelky. Žena je podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožování výchovy dítěte. Řádně nedbá na výchovu své nezletilé dcery, kterou neposílá dlouhodobě do základní školy. Dívka zameškala větší množství hodin, část jich nemá ani řádně omluvené. Policisté zjistili, že matka byla za obdobné jednání odsouzena Okresním soudem Chomutov již v roce 2014. Z trestu si však ponaučení nevzala.

Zloděj v domě
Do rekonstruovaného domu v ulici Holečkova vnikl neznámý zloděj. Na místě zmizelo různé nářadí, míchadlo, kladivo, motorová pila a další věci. Majitelka upřesnila škodu na téměř 56 tisíc korun. Pro případného pachatele mají chomutovští policisté připraveno obvinění z krádeže.

10. června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem