Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nechtěl sex, vzala mu peněženku

TEPLICE - Oloupila ho o 1700 Euro, Pro lup šel přes střechu, Přišla o kabelku..  

Nechtěl sex, vzala mu peněženku
 
Z loupeže byla obviněna 28letá žena z Teplic. Ta na parkovišti bez vyzvání přisedla do osobního vozidla poškozeného muže, který zde zastavil, aby se občerstvil. Přísedící žena  nabídla muži  sexuální služby za úplatu, a když poškozený odmítl a žádal ji, aby vozidlo opustila, snažila se mu z levé vnitřní kapsy saka vytáhnout peněženku s cestovním pasem.  Došlo k potyčce, kdy poškozený  ženu vystrčil z vozu, přičemž žena se zmocnila jeho peněženky, kterou po chvíli odhodila a utekla. Následně oloupený muž zjistil, že mu z peněženky zmizelo 1700 Euro. Za loupež hrozí ženě až 10ti letý trest odnětí svobody.
 
Pro lup šel přes střechu
 
V neděli odpoledne  vylezl tehdy neznámý pachatel na střechu objektu pekárny v Dubí, kde nezjištěným způsobem odstranil vikýřové okno ,  kterým vnikl dovnitř objektu. Zde vyrazil dveře od kanceláře a odtud následně odcizil dva notebooky a finanční hotovost. Po několika dnech byla zlodějova totožnost odhalena. Je jím 33letý muž z Teplicka, který již byl obviněn z krádeže.
 
Chvíle nepozornosti jí stála kabelku
 
O kabelku přišla 54letá žena v sázkové kanceláři v Teplicích. Neznámý pachatel jí odcizil volně odloženou kabelku s finanční hotovostí 3000,- Kč, doklady, platebními kartami a klíčem k vozidlu. Celkem ženě vznikla škoda 13300,-Kč.


 
Teplice, 24. srpna 2010, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem