Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehoda kamionu

LOUNY - Řidiči, jezděte opatrně! 

Ve středu, krátce po deváté hodině ráno, havaroval u Kryr na Podbořansku nákladní vůz zn. Volvo s návěsem. K havárii kamionu došlo údajně poté, co ve směru od Očihova na obec Kryry vjel neznámý řidič v zatáčce do protisměru a řidič nákladního vozidla ve snaze se mu vyhnout, vjel do silničního příkopu, kde se převrátil na levý bok. Při nehodě utrpěl zranění na obličeji a byl převezen k ošetření do nemocnice. Poté propuštěn. Dechová zkouška byla negativní. V důsledku dopravní nehody došlo z havarovaného kamionu k úniku pohonných hmot, na místě následky likvidovali hasiči a byl přizván Odbor životního prostředí. Kamion byl vyproštěn kolem 16. hodiny a silnice plně zprůjezdněna kolem 18. hodiny.

Vloupání do prodejny

Do jedné prodejny smíšeného zboží na Lounsku se v minulých dnech vloupal dosud nezjištěný pachatel. Ze zásobníku odcizil tabákové výrobky různých značek. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 30 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci, po pachateli pátrají.

Za napadení obviněn

Z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví obvinil komisař služby kriminální policie a vyšetřování 32letého recidivistu z Lounska, který v jedné tamní obci, u místní restaurace, fyzicky napadl muže středního věku. Způsobil mu zranění s pracovní neschopností od 14. srpna do 3. října r. 2016. Uvedeného jednání se dopustil i přesto, že byl v minulosti odsouzen za přečin výtržnictví. Stíhání je vedeno na svobodě.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 5. ledna 2017

 

 

vytisknout  e-mailem