Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehoda si vyžádala tři zraněné

LOUNY - Příčinou nehody bylo nedání přednosti. 

V pondělí, kolem půl třetí odpoledne, se na silnici I/7 u Loun (odbočka na Březno) odehrála dopravní nehoda dvou osobních vozidel, která si vyžádala tři zraněné osoby. Řidič automobilu zn. VW Passat jel po vedlejší silnici č. 2463 ve směru od Loun a při vjíždění na hlavní silnici č. 7 nedal přednost vozu zn. Ford Focus, jehož řidič jel ve směru od Prahy na Chomutov. Ve snaze zabránit střetu, strhl řidič fordu řízení vpravo mimo vozovku a vjel do silničního příkopu, kde se s vozidlem převrátil na střechu. Při nehodě došlo k lehčí újmě na zdraví jak řidiče, tak i jeho dvou spolujezdkyň, kteří byli po ošetření v nemocnici propuštěni domů. Alkohol u obou řidičů policie vyloučila provedenou dechovou zkouškou. Nehoda je v dalším šetření lounské dopravní policie.

Bytař skončil v rukou policistů

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z přečinu krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci 49letému muži z Karlovarska, který se v minulých dnech vloupal do dvou bytů v Lubenci. Přes neuzamčená vrata a hlavní vchodové dveře vnikl do činžovního domu a po vypáčení vstupních dveří se dostal do jednoho z tamních bytů. Ten prohledal a následně odcizil finanční hotovost a šperky. Z chodby domu dále vnikl přes otevřené okno v komoře do vedlejšího bytu. Ten rovněž prohledal, ale nic neodcizil. Způsobená škoda byla vyčíslena na celkem 31 100 Kč.  

Další krádež z domu

Žatečtí policisté šetří vloupání do jednoho domu v Minicích. Dosud nezjištěný pachatel překonal v minulých dnech oplocení pozemku, následně vnikl násilným způsobem do domu a odcizil z něj benzinovou sekačku a fritovací hrnec. Svým jednáním tak způsobil škodu za 4 400 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli pátrají.

Nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 19. ledna 2016   

vytisknout  e-mailem