Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nehody motorkářů

LOUNY - Zranění byli přepraveni do nemocnic. 

Ke dvěma vážným nehodám motocyklistů vyjížděli včera lounští policisté. Ta první se odehrála kolem 10. 30 hodin na silnici I/6 u obce Petrohrad. Ve směru z Karlových Varů na Prahu nedobrzdil motorkář (ročník 1937) svůj stroj zn. Honda PCX a zezadu naboural do vozidla zn. Škoda Octavia. Při nehodě utrpěl motocyklista zranění a vrtulníkem byl přepraven do nemocnice. Dechová zkouška na alkohol byla u řidičů negativní. Silnice byla průjezdná jedním pruhem, kolem 12. 30 hodin již byla plně zprůjezdněna.
 
Druhá nehoda motorkáře se odehrála na silnici č. 15 za obcí Chrámce, před křižovatkou se silnicí č. 257. Krátce před 13. hodinou zde havaroval motocyklista (ročník 1952), který nezvládl řízení. Při nehodě utrpěl zranění a rychlou záchrannou službou byl přepraven do nemocnice. Provedená dechová zkouška byla negativní. Obě nehody, příčiny a jejich okolnosti nyní šetří lounská dopravní policie.
 
Mařil vykázání
 
Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření 34letému muži ze Žatecka. Dotyčný opakovaně mařil vykázání ze společného obydlí tím, že se zdržoval na schodech u dveří bytu, z něhož byl vykázán a dále, že ohroženou osobu kontaktoval zasláním sms zprávy, ve které požadoval navrácení klíčů od jejich bytu. Pokud bude odsouzen, hrozí mu za tento přečin až tříleté odnětí svobody.  
 
nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 18. září 2015
 

vytisknout  e-mailem