Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nenapravitelná

LOUNY - Opakovaně porušila zákaz pobytu v Postoloprtech. 

Opakovaně porušila zákaz pobytu v Postoloprtech 32letá žena ze Žatce. Zřejmě jí uvedená obec natolik přitahuje, že zákony jsou jí zcela lhostejné. I když jí policisté v minulých dnech sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, neboť se protiprávně zdržovala v jednom tamním restauračním zařízení (více zde), do uvedené obce zavítala v trvajícím zákazu pobytu znovu. I v tomto případě jí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z výše uvedeného trestného činu, za což jí hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Zákaz pobytu v Postoloprtech a spádových obcích jí byl vysloven tamním městským úřadem dne 21. července 2015 na dobu 3 měsíců.

Pokoušeli se vloupat do sklepů

Dvojice mužů ve věku 19 a 27 let z Břeclavska a Žatecka skončila na policejní služebně poté, co se pokusila vloupat do sklepních prostor v Žatci. V minulých dnech zavítali mladíci do Lípové ulice s tím, že ze sklepů v obytném domě odcizí nějaké věci. U sklepního okna vedoucího do společných prostor poškodili síť proti hmyzu, ale od vloupání na tomto místě nakonec upustili. Přesunuli se do Jabloňové ulice, kde vylomili okno sklepních prostor, ale při činu byli zadrženi hlídkou Městské policie Žatec. Ve zkráceném přípravném řízení si následně vyslechli podezření z pokusu trestného činu krádeže spáchaného ve spolupachatelství, za což jim hrozí trest odnětí svobody od šesti měsíců až do tří let.

Zlodějka kočárku odhalena

Dětský kočárek v hodnotě za bezmála 5 000 Kč odcizila v minulých dnech na předzahrádce jedné lékařské ordinace v Podbořanech 33letá žena z tamní obce. Policisté již ženu vyslechli a vzhledem k způsobené škodě, věc odevzdali jako přestupek na Městký úřad v Podbořanech. 

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 6. října 2015 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem