Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neviděli jste nehodu?

LITOMĚŘICE – Hledáme svědky; Nemá auto ani peníze; Šel po okapech 

Policisté hledají svědky, případně účastníky dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 7. listopadu 2013 krátce po 16té hodině v Roudnici nad Labem na kruhovém objezdu ulice Třída T. G. Masaryka před výjezdem do ulice Třebízského. Došlo zde k nehodě cyklistky, která z dosud nezjištěných příčin upadla na komunikaci a utrpěla poranění středně těžkého charakteru. Z místa nehody byla následně převezena do zdravotnického zařízení. Policisté uvítají jakékoliv informace související s touto nehodou. Volejte na tel. č. 974 436 250 nebo 974 436 251 popř. na linku 158. Děkujeme.
 

Nemá auto ani peníze
Až dvouleté vězení hrozí 33letému muži z Lovosicka, který si přisvojil svěřené peníze. Finanční hotovost ve výši 79 tisíc korun si převzal v dubnu 2011 od poškozeného s příslibem opatření osobního vozidla. Do současné doby slibované vozidlo nedodal ani nevrátil zpět svěřené finanční prostředky. S poškozeným posléze přestal komunikovat. Policisté se případem zabývají pro podezření z trestného činu zpronevěry.
 

Šel po okapech
Z přístřešku rodinného domu zmizely o víkendu okapy. Neznámý pachatel vnikl po rozstřižení oplocení na pozemek rodinného domu na Podřipsku a odcizil měděné okapové svody. Majitel objektu vyčíslil škodu na více než 4 tisíce korun. Roudničtí policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.
 

Okradena na diskotéce
Místo příjemných zážitků si z diskotéky odnesla trpkou zkušenost 44letá žena z Podřipska. O víkendu byla poškozená okradena v jednom zábavním podniku nedaleko Štětí. Neznámý lapka jí v nestřeženém okamžiku odcizil z ramene dámskou kabelku, ve které měla osobní doklady, mobilní telefon, peněženku s finanční hotovostí a další cennosti za více než 18 tisíc korun. Po neznámém pachateli a odcizených věcech pátrají roudničtí policisté.
 

Litoměřice, 12. 11. 2013, nprap. Pavla Kofrová
tisková mluvčí
Preventivně informační skupina Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
e-mail: pislt@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem