Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezahlédli jste je ?

DĚČÍN - Policisté pátrají po dvojici dívek z Děčína. 

DĚČÍN - Děčínští policisté od nedělního večera 19.11.2017 pátrají po dvou nezletilých dívkách, které se do současné chvíle nevrátily domů. Děvčata byla příbuznými naposledy spatřena v neděli 19. listopadu 2017 kolem 13.hodiny v místě svého bydliště. Později byla dvojice spatřena na nástupišti železniční stanice Děčín hl.n., jak nastupují v 18.45 hod. do vlaku směřujícího do Liberce. Pravděpodobně cestují společně a policisté nevylučují, že  se pohybují na území města Liberce. Jejich mobilní telefony jsou již nedostupné.

Informace s fotografiemi pohřešovaných dívek naleznete v databázi Pátrání po osobách. Stačí prokliknout níže uvedené  jméno a dostanete se do databáze. V případě, že se nic nezobrazuje, došlo k ukončení pátrání.

Veronika  Jansová

Šestnáctiletá dívka je 170 cm vysoká, štíhlé postavy. Má modré oči a hnědé dlouhé rovné vlasy. V době odchodu z domova na sobě měla delší zimní bundu v barvě zelená khaki, s kapucí a kožíškem, modré roztrhané džíny a černé kotníkové boty.

Leona Charvátová

Čtrnáctiletá dívka je 164 cm vysoká, štíhlé postavy. Má zelenohnědé očí a dlouhé blonďaté vlasy (tzv. špinavý blond). V době odchodu na sobě měla hnědou zimní bundu do pasu, černé legíny s bílým nápisem na boku, hnědé boty tzv. traktory. V pravém uchu má tři náušnice, v levém uchu má dvě. V ústech má rovnátka.  

Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaných dívkách. Jakékoliv informace k nim přijímáme na tísňové lince policie 158 nebo na jakékoliv nejbližší policejní služebně. Za projevenou pomoc děkujeme.

Děčín  20. listopadu 2017

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem