Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezodpovědná řidička

LITOMĚŘICE – Nadýchala 2,38 promile; O peněženku přišel; Nevydařený výlet 

V sobotu ve večerních hodinách litoměřičtí policisté kontrolovali řidičku, jedoucí v osobním vozidle směrem z Litoměřic na obec Kamýk. 24letá žena jevila známky požití alkoholických nápojů a dechová zkouška na alkohol to potvrdila. Nadýchala 2,38 promile! K požití alkoholu před jízdou se řidička na místě doznala. Mladá žena si následujícího dne po vystřízlivění převzala podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 

O peněženku přišel
Na místních trzích v obci Ředhošť přišel v neděli v dopoledních hodinách o svou peněženku jeden z nakupujících zákazníků. O peněženku uloženou v zadní kapse kalhot se v nestřeženém okamžiku postaral neznámý lapka. Poškozený tak přišel i o finanční hotovost a veškeré osobní doklady. Škoda je vyčíslena na 4 tisíce korun. Případem krádeže se zabývají lovosičtí policisté.
 

Nevydařený výlet
Do vozidla odstaveného u polní cesty u obce Kocourov se v neděli odpoledne vloupal neznámý pachatel. Zatím co si osádka vozidla užívala jarní přírody, vozidlo navštívil neznámý lapka, který nelenil a do opuštěného vozidla vnikl. Po rozbití skleněné výplně okna se zmocnil mobilních telefonů, peněženky s finanční hotovostí a doklady, ošacení a dalších věcí v hodnotě 35 tisíc korun. Případem krádeže se zabývají lovosičtí policisté.
 

22. 4. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem