Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněni z loupeže

TEPLICE - Jeden ho vylákal, druhý okradl; Vloupání do bytu; Auto není trezor. 

Obviněni z loupeže
     Z trestného činu loupeže byli obviněni dva muži z Krupky. Jeden z nich vylákal v Teplicích ven na ulici svého známého, jeho spolupachatel jej poté fyzicky napadl a odcizil mu mobilní telefon, fotoaparát a finanční hotovost. Nakonec vydal poškozený útočníkům pod hrozbou dalšího násilí ještě svou bundu. Celková škoda byla vyčíslena na 3400 korun, spolupachatelům hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.
 
Vloupání do bytu
   Policie pátrá po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do bytu v přízemí staré zástavby. Odnesl si notebook, mobilní telefony a finanční hotovost, hodnotu odcizených věcí vyčíslil poškozený na 38 000 korun. Za trestné činy porušování domovní svobody a krádeže hrozí pachateli v případě dopadení šest měsíců až tři léta za mřížemi.
 
Auto není trezor
     Neznámý pachatel využil u teplického supermarketu toho, že poškozená nechala ve svém vozidle Škoda Fabia kabelku s doklady, fotoaparátem a platební kartou. Během pouhých deseti minut se do zaparkovaného auta vloupal a kabelku odcizil. Škoda byla vyčíslena na 14 tisíc korun.
    Svůj batoh s doklady a penězi nechala v autě na Komáří vížce v Horní Krupce také další žena, k její smůle si toho všiml neznámý lapka. I ona o své věci přišla, celkovou škodu na odcizených věcech a poškození vozidla vyčíslila na 4 600 korun.
    Policie v souvislosti s těmito případy opakovaně upozorňuje občany, že auto není trezor a vyzývá, aby nenechávali své věci v zaparkovaných vozidlech.
 
 
V Teplicích 3. 3. 2010

vytisknout  e-mailem