Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizená vozidla

ÚSTÍ NAD LABEM - Odcizená vozidla; obviněn z odcizení vozidla; dopravní nehodovost 

Odcizená vozidla

Na Ústecku byla o uplynulém víkendu odcizena tři motorová vozidla.

Dne 27.03.2009 okolo 19 hodiny bylo  na Střekově v ulici Kojetická na parkovišti u restaurace Pohoda odcizeno vozidlo tovární značky Hyundai Tuscon, šedomodré metalízy, RZ: 4U0 8090. Způsobená škoda se pohybuje kolem 400 tisíc korun.

V noční době ze dne 27.03 na 28.03.2009 odcizil v ulici Ryjická v Neštěmicích za barem Max neznámý pachatel vozidlo tovární značky Škoda Fabia Combi, modré barvy, RZ: 1U4 7326. Zde se způsobená škoda pohybuje kolem 150 tisíc korun.

Z parkoviště v ulici Mezní (v blízkosti křižovatky s ulicí Větrná) bylo dne 28.03.2009 v dopoledních hodinách odcizeno vozidlo tovární značky VW Transporter, bílé barvy, RZ: 4U2 4567. Dosud neznámý pachatel svým jednáním způsobil škodu kolem 80 tisíc korun.

 

Obviněn z odcizení vozidla

Policejní komisař sdělil obvinění 37letému muži z trestného činu Neoprváněného užívání cizí věci. Tohoto činu se měl dopustit tím, že v měsíci lednu letošního roku odcizil na Telnici motorové vozidlo, ve kterém poškozený zanechal klíče od vozidla. Následně s vozidlem odjel do Ústí nad Labem, kde ho poté  zanechal odstavené na jednom z parkovišť. Za toto jednání hrozí obviněnému trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.

 

Dopravní nehodovost na Ústecku za uplynulý víkend

O uplynulém víkendu vyjížděli ústečtí dopravní policisté k celkem 8 dopravním nehodám (pá-2,so-5,ne-1), při kterých došlo k lehkému zranění jedné osoby. Škoda vzniklá při těchto nehodách se pohybuje kolem 686 tisíc korun. Mezi nejčastější příčiny nehod patří opět nesprávný způsob jízdy (3x).

 

 

vytisknout  e-mailem