Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizení tabletu

ÚSTÍ NAD LABEM - Chvilková nepozornost využita ke krádeži. 

Včera po desáté hodině večerní došlo ke krádeži v čajovně v ulici Winstona Churchilla. Zde přišla majitelka svou nepozorností o tablet. Zloděj využil okamžiku, kdy se zákaznice na chvíli vzdálila od stolu a bílý tablet značky Samsung Galaxy Note 8.0, 16GB přidal včetně paušálové SIM karty mezi své věci. Celková škoda byla vyčíslena na čtrnáct tisíc korun.
 
Vloupání do domu v rekonstrukci
Včera v noci navštívil zloděj rekonstruovaný dům v ulici Teplická v Chabařovicích. Po vylomení vchodových dveří se zatím neznámý pachatel dostal do spodní části sloužící jako technické zázemí domu, tu prohledal a z ní odcizil benzínovou strunovou sekačku Stihll s kanystrem černé barvy.  Způsobená škoda na poškození je tisíc korun a na odcizených věcech šest tisíc korun.
 
Odcizení vozu Škoda Fabia
Včera během dne došlo k odcizení vozu Škoda Fabia v ulici Podhájí u objektu zde sídlící firmy. Majitel vozu vínové barvy zjistil, že došlo k odcizení auta až po pracovní době, kdy chtěl svým vozem vyrazit domu. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na 110 tisíc korun.
 
Krádež věcí z balkonu
Ke krádeži došlo v domě v ulici Meruňková. Zloděj vnikl do společných prostor domu, kde mezi druhým a třetím patrem ze společného balkónu odcizil povlečení na peřiny v celkové hodnotě tisíc korun.
 
 
 
Ústí nad Labem, dne 18.9.2013
nprap. Valerie Bartošová

vytisknout  e-mailem