Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odhalená pěstírna

TEPLICE - Další úspěch TOXI týmu; Napadal svou rodinu... 

Další pěstírna na Teplicku
      Kriminalisté odhalili další nelegální pěstírnu marihuany. Tentokrát byla umístěna ve starším objektu v katastru obce Hrob na Teplicku. „Zahradník“ zde za pomoci speciálního vybavení a zvláštních pěstebních postupů pěstoval a přechovával přes tisícovku rostlin konopí. Policisté na místě také zajistili kolem 0,5 kilogramu sušených rostlin. Zajištěné vzorky rostlin a sušiny budou zaslány na expertizu ke zjištění množství účinné látky THC. Zadržený muž byl obviněn z trestného činu Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který ho může soud poslat až na deset let za mříže.
 
Napadal svou rodinu
     Policisté sdělili podezření z trestného činu násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci 26letému muži, který v místě bydliště opakovaně verbálně a fyzicky napadá svého otce a babičku. V posledním případě jim vyhrožoval dokonce zabitím, dechovou zkouškou naměřili policisté agresorovi 3,19 promile alkoholu v dechu. Noc strávil v policejní cele, za protiprávní jednání mu hrozí vězení až na jeden rok.
 
Vykradl hydranty
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Teplicích odcizil vybavení  hydrantových skříní v chodbě panelového domu. Poškozené bytové družstvo odhadlo škodu na deset tisíc korun, věc je šetřena jako trestný čin krádeže.
 
Vysál bagrům naftu
     Naftu za více jak 10 tisíc korun odcizil dosud neznámý pachatel během noci z objektu firmy na Teplicku. Po překonání plotu z pletiva se vloupal do nádrží čtyř pracovních strojů, ze kterých odsál přibližně 340 litrů pohonných hmot. Pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky za mřížemi.
 
Teplice 26. 3. 2010

vytisknout  e-mailem