Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradl babičku

TEPLICE - Vybral babičce kartu; Zpronevěřil peníze... 

Okradl  babičku
     Žádné zábrany neměl 23 letý muž z Teplic, který okradl svou babičku. Během návštěvy u ní v bytě jí odcizil platební kartu, od které znal PIN a následně z ní neoprávněně vybral 11 tisíc korun. Povedenému vnukovi hrozí za trestné činy krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku až dvouleté vězení.
 
 
Z pokladny vzal 31 tisíc
     Policisté obdrželi oznámení firmy zabývající se prodejem nábytku. Zaměstnanec si vzal bez oprávnění z pokladny částku 31 tisíc korun, ale během několika dní se při inventuře na krádež přišlo. Přestože zaměstnavateli slíbil, že odcizené peníze vrátí, do stanoveného termínu tak neučinil. Proto mu bylo sděleno podezření z trestného činu zpronevěry, v případě odsouzení může jít až na dva roky za mříže.
 
 
Kradla ve škole
     Policisté sdělili podezření z trestného činu krádeže 30 leté ženě, která v ranních hodinách využila odemčených dveří u jedné z teplických škol a z nezajištěné šatny odcizila dámskou bundu v hodnotě 1000 korun. Když vzala bundu z věšáku a odcházela, všimla si jí majitelka bundy, která zlodějku zadržela a přivolala policejní hlídku. Protože pachatelka byla již pro majetkovou trestnou činnost souzena, hrozí jí až dvouletý pobyt ve vězení.
 
 
Teplice 28. ledna 2010
nprap. Daniel Vítek

vytisknout  e-mailem