Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradl spolubydlícího

TEPLICE - Připravil ho o foťák; Využil nezamčeného auta... 

Okradl spolubydlícího
     Sdělení podezření z přečinu krádeže předali policisté 23letému muži, který okradl svého spolubydlícího. Začátkem října využil jeho nepřítomnosti a z bytu, který společně obývali, mu odcizil fotoaparát včetně několika objektivů a dalšího příslušenství. Poškozenému způsobil škodu téměř 16 tisíc korun, za krádež mu hrozí maximálně dvouletý trest odnětí svobody.
Okradl spolubydlícího.mp3 
 
Využil nezamčeného auta
     Policisté dopadli zloděje, který v polovině října vykradl v centru Teplic osobní vozidlo. Před desátou hodinou večerní využil toho, že si majitel nezajistil svůj vůz a odcizil mu z něj autorádio včetně odnímatelného panelu a dálkového ovladače. Způsobená škoda byla vyčíslena na 3500 korun, vzhledem k tomu, že byl lapka v posledních třech letech odsouzen za majetkovou trestnou činnost, bylo jeho jednání kvalifikováno jako přečin krádeže, za který může jít až na tři roky do vězení.
Využil nezamčeného auta.mp3 
 
Zloděj odnesl sedla
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Soběchlebech vloupal do karavanu. Z obytného přívěsu odcizil ruční nářadí a dvě jezdecká sedla, čímž poškozené organizaci způsobil škodu téměř 22 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dva roky za mřížemi.
 
Vloupání do domu
     Vloupání do rodinného domu v Újezdečku vyšetřují dubští policisté. Neznámý zloděj v nočních hodinách vnikl do přízemí domu, ze kterého odcizil klíče a několik set korun. Pokud se podaří zjistit totožnost pachatele, bude se zodpovídat z přečinů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.
 
Vzal zavděk kuřivem
     Dva kartony cigaret si odnesl neznámý zloděj z prodejny potravin v Krupce. V nočních hodinách se vloupal do provozovny, kde se chtěl zřejmě zmocnit finanční hotovosti. Poškodil pokladnu, ale peníze si neodnesl, takže vzal zavděk kuřivem. Celkem pachatel způsobil škodu téměř 15 tisíc korun, je podezřelý z přečinů krádeže a poškození cizí věci.
 
Kdo viděl nehodu?
     Policie žádá občany, kteří byli svědky níže uvedené dopravní nehody o spolupráci. K dopravní nehodě došlo dne 17. října 2012 ve 14:00 hodin v Teplicích, ul. U Soudu. Nezjištěný řidič neustanoveného motorového vozidla poškodil zaparkovaný automobil tov. zn. Škoda Superb a z místa nehody odjel, aniž by si splnil svou zákonnou povinnost danou mu účastí na dopravní nehodě.
     Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.
 
 
Teplice, 19. 10. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem