Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilá řidička bourala

ÚSTÍ NAD LABEM - Mladá řidička usedla za volant opilá. 

V sobotu v ranních hodinách došlo v ulici Mezní k dopravní nehodě, kdy 20letá řidička vozidla Opel Corsa vlivem nepřizpůsobení rychlosti na namrzlé vozovce dostala smyk, vyjela mimo komunikaci, kde narazila do sloupu trolejového vedení a následně do sloupu veřejného osvětlení. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Policisté u řidičky na místě provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 1,54 promile. Řidička je v současné době podezřelá z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí jí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let.

Spící okraden
Dosud neznámý zloděj v Krásném Březně v místním baru okradl spícího muže. Zloděj ve chvíli, kdy poškozený usnul na barové židli, tak mu z kapes u bundy odcizil dva mobilní telefony, finanční hotovost a šperky. Spícímu tak byla způsobena škoda kolem 23 tisíc korun.

Kradli kabely na stavbě
Policejní komisař sdělil obvinění 28letému muži z trestného činu Krádeže a Poškození cizí věci. Obviněný s dalšími dvěma spolupachateli ze stavby protipovodňové hráze ve dvou případech odcizil dohromady 255 metrů kabelu. Následně již surový materiál odevzdali ve sběrně surovin, kde obdrželi částku kolem 7 tisíc korun. Škoda, kterou způsobili poškozené společnosti se pohybuje kolem 290 tisíc korun. Pachatelům hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dvou dnů vloupal do osobního vozidla Š-Fabia, ze kterého následně odcizil navigaci v hodnotě kolem 3  tisíc korun. Majiteli tak vznikla škoda kolem 4 tisíc korun.
 

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 24.01.2011

vytisknout  e-mailem