Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel i s bundou utekl

LOUNY – Krádež bundy, Nález vozidla, Krádež nafty 

Krádež bundy
Dne 29. 6. 2010 policisté zahájili úkony trestního řízení dle § 158/3 trestního řádu pro trestný čin krádeže, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel tím, že dne 9. 6. 2010 v Žatci, ul. Libočanská branka, v prodejně obuvi vešel do obchodu a řekl obsluze, že chce koženou bundu pro manželku. Přičemž bez dalších slov přistoupil k prodejnímu pultu, odepnul provázek oddělující prodejní prostor za kasou od prostoru pro zákazníky, došel k věšáku s bundami, ze kterého vzal dvě dámské kožené bundy a chtěl s nimi odejít. Při tomto k němu přistoupila obsluha, chytla obě bundy do rukou a snažila se mu je vytrhnout, přičemž ji pachatel táhl 5-6 metrů po prodejně za sebou. Nakonec se obsluze podařilo jednu bundu vytrhnout,  ale s druhou pachatel utekl ven z prodejny. Způsobená škoda byla vyčíslena na 3 420 Kč.
 
Nález vozidla
Dne 29. 06. 2010, uvnitř rybníku u Velké Černoce, bylo nalezeno osobní vozidlo tovární značky Daewoo TICO, červené barvy, které bylo odcizeno v době od 24. 6. do 25. 6. 2010 na parkovišti v obci Vadkovice.
 
Krádež nafty
V době od 29. 6. do 30. 6. 2010 se dosud neznámý pachatel vloupal do areálu Zemědělského družstva Hřivice, kdy překonal přelezením 2 metrová vrata oplocení a ohnul montáž ostnatého drátu. Uvnitř areálu u 3 traktorů a 1 nákladního automobilu povolil výpustné šrouby nádrží PHM a odcizil celkem 320 litrů motorové nafty. Způsobená škoda byla vyčíslena na 10 240 Kč.

Louny, 1. 7. 2010

vytisknout  e-mailem