Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel loupeže obviněn

CHOMUTOV - Kriminalisté dopadli pachatele, který před rokem sebral ženě telefon, Po ráně skončil na zemi, Vandal v parku.... 

Objasněná loupež
Téměř před rokem přijali chomutovští kriminalisté oznámení od poškozené, že před domem na chodníku v Jiráskově ulici byla oslovena neznámým mužem. Ten ji požádal o zavolání telefonem, ale jeho žádost žena odmítla. Požadované číslo mu však sama vytočila, ale volající se nehlásil. Při tomto pokračovali v chůzi směrem k ulici Svahová, kde jí náhle muž udeřil, telefon vytrhl z ruky a z místa utekl. Škodu vyčíslila na 2800 korun. Nyní mohli kriminalisté z loupeže obvinit 22letého muže z Klášterce nad Ohří. Vyšetřování nadále pokračuje.

Po ráně skončil na zemi
Hlídka chomutovských policistů zasahovala v baru na Mostecké ulici v okresním městě. 48letý muž zde udeřil dalšího hosta. Ten upadl na zem a na ošetření ho z místa musela odvézt rychlá záchranná služba. Provedená dechová zkouška u násilníka byla pozitivní, přístroj naměřil 2,11 promile. Alkohol v dechu byl však zjištěn i u poškozeného. Co incident vyprovokovalo, je předmětem dalšího vyšetřování. Muž je podezřelý z výtržnictví.

Vandal v parku
V Klášterci nad Ohří pátrají po totožnosti neznámého vandala, který poškodil sochy v Zámeckém parku. U jednoho památníku ulomil kříž z pískovce, u druhého postříkal modrou barvou spodní desku také z pískovce. Město vyčíslo, že oprava památky bude stát nejméně 10 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z poškození cizí věci.

Tankoval i do svého
Poškozená firma z Chomutova svěřila tankovací kartu 47letému muži z Karviné. Ten kartu zneužil k tomu, že opakovaně z ní platil pohonné hmoty, které následně však použil pro vlastní potřebu. Od července loňského roku vznikla škoda za téměř 110 tisíc korun. Vyšetřují chomutovští policisté.

31. března 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem