Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel obviněn z loupeže

ÚSTÍ NAD LABEM - S nožem v ruce přepadl místní hernu. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 22letého muže pro trestný čin Loupeže. Obviněný dne 19.1. kolem třetí hodiny ranní maskovaný šálou vstoupil do místního baru, kde s nožem v ruce požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Ta z obavy o svůj život peníze vydala a pachatel utekl. Díky popisu pachatele se policejním hlídkám podařilo jej krátce na to zadržet. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 10 let. Byl podán návrh na vzetí obviněného do vazby.

Vloupání do sklepů
Dosud neznámý pachatel se v ulici V Oblouku v průběhu tří dnů vloupal do tří sklepních kójí,  ze kterých následně odcizil balení plovoucí podlahy, boxovací pytel, motorovou pilu a horolezecké vybavení. Majitelům svým jednáním způsobil škodu kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do rodinného domu v rekonstrukci
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 21.-22.1. vloupal do rodinného domu v rekonstrukci v obci Střížovice. Z tohoto domu následně odcizil nářadí a stavební materiál v hodnotě klem 33 tisíc korun.

Krádež vozidla
Neštěmičtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle, které bylo zaparkované v ulici Pod Úvozem. Jedná se o vozidlo Š-Octavie kombi, stříbrné barvy a rz: 5U2 93-50. Majiteli tak vznikla škoda kolem 130 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 23.1.2012
 

vytisknout  e-mailem