Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pachatel s kolem daleko nedojel

LOUNY – Nehodovost, Krádež kola, Krádež vozidla, Vloupání 

Statistika dopravní nehodovosti
Minulý týden se v okrese Louny událo celkem 14 dopravních nehod s devíti lehkými zraněními. Škoda byla vyčíslena na 906 000 Kč. O víkendu bylo hlášeno 5 dopravních nehod s jedním lehkým zraněním. Škoda 340 000 Kč. Mezi nejčastější příčiny patřil způsob jízdy (5x), zvěř (2x) a rychlost (4x).
 
Krádež kola
Policisté sdělili podezřelému, podle § 179b odstavce 3 trestního řádu, podezření ze spáchání trestných činů „Krádeže“ a „Porušování domovní svobody“, kterých se dopustil tím, že dne 2. 5. 2010 vnikl bez užití násilí v Lounech, ulice Kpt. Nálepky, do panelového domu, kde vypáčil petlici u dveří balkónu v mezipatře a z tohoto odcizil horské kolo zn. Olpran, které později policisté nalezli v ulici Petra Obrovce. Způsobená škoda byla vyčíslena na 3 900 Kč.
 
Krádež vozidla
Obviněný si převzal usnesení o zahájení trestního stíhání dle § 160/1 trestního řádu pro trestný čin „Krádeže“, kterého se dopustil tím, že dne 24. 6. 2010 odcizil z hospodářského dvora v obci Třtěno zde zaparkovaný neuzamčený osobní automobil zn. SEAT CORDOBA, červené barvy, včetně věcí ve vozidle. Způsobená škoda byla vyčíslena na 48 500 Kč.
 
Vloupání do třech domů 
Dne 25. 6. 2010 se dosud neznámý pachatel vloupal do třech domů v obci Dobroměřice a to tak, že nejprve vypáčil dveře u prvního domu, vnikl dovnitř a odcizil finanční hotovost a notebook. Poté vypáčil balkónové dveře u druhého domu, do kterého vnikl a odcizil notebook, finanční hotovost a mobilní telefon. Nakonec otevřel okno na WC u třetího domu, kde nic neodcizil. Celková škoda byla vyčíslena na 143 000 Kč.
 
Louny 28. 6. 2010

vytisknout  e-mailem