Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pátráme po totožnosti muže

TEPLICE - Nepozná někdo muže na fotografii? 

     Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který je podezřelý ze spáchání přečinu zatajení věci. Koncem září se na policii obrátila žena, která v průběhu nákupu v teplickém supermarketu ztratila svůj IPhone v hodnotě devět tisíc korun. Ačkoliv si záhy všimla, že jí telefon chybí, na místě, kde jí vypadl, už ho nenašla.

     Policisté vyhodnotili záběry bezpečnostních kamer z prodejny, na kterých je vidět, že mobilní telefon našel a z podlahy zvedl muž ve věku 20 až 30 let, vysoký 170 - 180 cm, hubené postavy, na sobě měl vestu světlé barvy (asi zelenošedé), šedou mikinu, světle modré džíny, na hlavě nasazenou čepici otočenou kšiltem dozadu, na očích měl černé sluneční brýle.

     Společně s tímto mužem přišla do prodejny neznámá žena ve věku cca 30 - 40 let, vysoká cca 170 cm, hubené postavy s rovnými středně dlouhými blond vlasy. Na sobě měla lesklou stříbrnou vestu, tmavou mikinu, světle modré džíny, stříbrné lesklé boty, v ruce nesla kabelku.

     Žádáme spoluobčany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k totožnosti podezřelého muže zachyceného na fotografiích, aby se obrátili na obvodní oddělení policie v Teplicích, ul. Vrchlického, nebo poskytli svědectví na linku 158. Přivítáme také informace o totožnosti ženy, která se pohybovala v jeho společnosti a mohla by poskytnout svědectví k případu i identitě podezřelého.

1. 11. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem