Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pěstí do výlohy

CHOMUTOV - Úmyslně rozbil skleněné dveře, Nadává a vyhrožuje..... 

Pěstí do výlohy

Policisté v Kadani vyšetřují jednání 30letého místního obyvatele. V pátek totiž úmyslně udeřil pěstí do dveří místního marketu. Skleněná výplň se rozbila, oprava bude stát nejméně 10 tisíc korun. Co bylo příčinou uvedeného jednání policisté vyšetřují, skutek vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci.

Nadává a vyhrožuje

Z nebezpečného pronásledování je podezřelý 46letý muž. Jirkovští policisté prověřovali jeho jednání naposledy v pátek dopoledne. V místě bydliště svoji manželku neustále napadá, vyhrožuje jí, prostřednictvím telefonu neustále kontroluje a posílá urážlivé SMS zprávy. Vůbec mu nevadí, že tomuto jednání jsou přítomné jejich dvě děti. Takto se chová  již několik let a jeho agresivita se neustále stupňuje. Po vyhodnocení všech získaných informací přistoupili policisté k jeho vykázání ze společně obývaných prostor. Za uvedené jednání mu nyní hrozí v případě odsouzení až roční trest odnětí svobody.

Zloděj v altánu

Jirkovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který vnikl do zahrádkářské kolonie v obci Otvice. Z altánu u zahradního domku odnesl nejen mobilní telefon, ale i DVD přehrávač, tašku a čtyři lahve s pivem. Tašku našel posléze majitel odhozenou poblíž zahrady ve křoví. Celková škoda nepřesáhla částku 3 tisíce korun.

20. června  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem