Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pivní krádež

TEPLICKO - Odvozil sudy i přepravky; Se zákazem na elektro koloběžce; Viděli jste nehodu? 

Na elektro koloběžce se zákazem

    Svůj problém v podobě zákazu řízení všech motorových vozidel se snažil šalamounsky vyřešit 31letý muž z Teplic. Jelikož za volant auta si sednout nemohl, pořídil si pro svou přepravu elektro koloběžku. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby koloběžka neměla výkon 10080 W a tedy spadá do kategorie silničních vozidel L, na jejichž provoz musí vlastnit jezdec řidičské oprávnění. Na této koloběžce ho kontrolovali policisté, kteří lustrací zjistili, že řidič má soudem uložený zákaz řízení všech motorových vozidel. Na policejní stanici bylo poté muži sděleno podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí. Pro své cestování si tak bude příště muset vybrat jiné vozidlo.

Pivní krádež

     Na začátku listopadu došlo v Teplicích k vloupání do areálu firmy prodávající pivo. Po překonání pletivového plotu vlezl tehdy neznámý zloděj do venkovního prostoru firmy a zde postupně odcizil 8 pivních sudů, 11 přepravek s prázdnými lahvemi a 2 přepravky s plnými lahvemi piva. Společnosti vznikla škoda téměř 18 tisíc korun. Po několika dnech se podařilo policistům z trnovanského obvodu krádež objasnit. Ze zajištěných kamerových záznamů a dobré osobní znalosti, ztotožnili 29letého muže z Duchcova, který je pro policisty známá firma. Část svého života již strávil za krádeže ve vězení. Ten pod tíhou důkazů vypověděl, že odcizené zboží, které vozil sem a tam po dobu několika hodin na přivezeném vozítku, zpeněžil ve výkupně a v nedalekém supermarketu. Policisté mu sdělili podezření z krádeže, za kterou mu hrozí vzhledem k jeho kriminální minulosti až tříletý trest odnětí svobody. Foto níže.

Viděli jste nehodu?

     K dopravní nehodě mělo dojít v době od 14:30 do 15:15 hodin dne  05.11. 2022 v Krupce na Mariánském náměstí. Nezjištěný řidič nezjištěného vozidla, se zřejmě plně nevěnoval řízení a poškodil levý přední roh a levé zpětné zrcátko zaparkovaného vozidla RENAULT TRAFIC. Z místa odjel, aniž by nehodu oznámil. V případě poznatků k této nehodě kontaktujte dopravní inspektorát v Teplicích, tel. 974439260.

9. listopadu 2022
por.Bc.Ilona Gazdošová
tisková mluvčí PČR
ÚO Teplice

Odkazy do noveho okna

pivní zloděj

pivní zloděj 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem