Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Platili cizí kartou

CHOMUTOV - Kartu našel muž v peněžence, S lupem utekla...... 

Platili cizí kartou

Kriminalisté obvinili z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 26letého muže a ženu ve věku 35 let. V říjnu loňského roku měli společně za pomoci odcizení platební karty provést několik platebních operací za necelé 2 tisíce korun. Platební kartu našel mladší z dvojice v peněžence, kterou poškozená zapomněla položenou na pračce v prádelně domu na sídlišti Březenecká v Chomutově. Obvinění si oba převzali, vyšetřování pokračuje.

S lupem utekla

Na útvar policie ve Březně se minulý týden obrátil poškozený a oznámil, že byl okraden. Krádeže se měla dopustit 24letá žena, která mu při návštěvě odcizila hned tři tablety a dva mobilní telefony. S lupem ihned z domu utekla, ale netrvalo dlouho a byla krátce po činu zadržena. Majitel vyčíslil škodu na 20 tisíc korun.

V obci hořelo

Během noci ze soboty na neděli došlo k požáru rodinného domu v obci Krásná Lípa. Požár se následně rozšířil i na přilehlé stavby a zaparkované nákladní vozidlo. Oheň rovněž  poškodil i sloup s anténami k datovému přenosu, celková škoda přesáhla částku 2 200 000 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo. Příčina požáru je nadále předmětem dalšího vyšetřování chomutovských policistů.

Vandal v parku

Policisté v Klášterci nad Ohří pátrají po totožnosti zatím neznámého vandala, kterýběhem dubna letošního roku poškodil v místním parku pískovcovou sochu. Oprava byla odhadnuta na 10 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

Rány a peníze

V pondělí přišel na návštěvu do bytu v Jirkově muž ve věku 24 let z okresního města. Při této příležitosti měl napadnout poškozeného několika údery pěstí a následně vzal ze stolku finanční hotovost ve výši 7 tisíc korun. Následně z bytu utekl, ale hlídka místních policistů ho záhy zadržela. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako loupež, obvinění z uvedeného činu si muž  již převzal.

9. května 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem