Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Plechy ze střechy

LITOMĚŘICE – Putovaly do sběrny; Sběrači železa berou vše… 

Až dvouleté vězení hrozí 28letému muži z Libochovicka, který se chtěl obohatit nezákonným způsobem. V polovině prosince uplynulého roku vnikl po překonání oplocení na cizí pozemek, kde ze zde stojícího přístřešku odcizil více než 20 kusů hliníkových plechů. Na základě operativního šetření se policistům podařilo dotyčného muže v krátké době vypátrat. Byla zajištěna také část jeho kořisti a vrácena majiteli. Podezření pro trestný čin krádeže mu bylo sděleno ve zkráceném přípravném řízení tento týden.

Sběrači železa berou vše…

Oznámení o krádeži kovových vrat přijali tento týden roudničtí policisté. Neznámý pachatel odcizil nezjištěným způsobem vstupní vrata do objektu jednoho zemědělského areálu na Roudnicku. Majitel objektu vyčíslil hodnotu vrat na více než 15 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 

Nevydařený lup
 

Kdo se pokoušel vniknout do obytného domu v centru Roudnice nad Labem, zjišťují nyní policisté z místního oddělení. Neznámý pachatel při pokusu vniknout do domu poškodil vstupní dveře a kliku. Jeho záměr se naštěstí nepodařil, ale svým jednáním způsobil škodu, která je vyčíslena na více než 5 tisíc korun. Pro podezření z trestných činů poškození cizí věci a pokusu krádeže vloupáním po neznámém pachateli policisté pátrají.
 

Litoměřice, 9. 1. 2015, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem