Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podváděla

CHOMUTOV - Stát připravila o peníze, Vykrádal auta, Hořelo v lese 

Podváděla
Škodu za 3200 korun způsobila svým jednáním státu 43letá žena z okresního města. Na úřadě předložila zfalšovaný příjmový doklad o zaplacení nájemného za užívání bytu na sídlišti Kamenná v Chomutově. Na základě tohoto dokladu jí byl vyplacen výše uvedený příspěvek. Své jednání bude žena zodpovídat před přestupkovou komisí Magistrátu Chomutov, kam policisté případ zaslali k projednání.

Vykrádal auta
31letý muž z Chomutova během posledních dnů opravdu nezahálel. V Chomutově a Jirkově se vloupal během dvou dnů do pěti zaparkovaných vozidel. Sebral platební terminál, autorádio, doklady, bourací kladivo, navigaci, dětské kolečkové brusle, sluneční brýle, CD nosiče a na místě nenechal ani dětské plyšové hračky a mapy. Majitelům svým jednáním způsobil celkovou škodu za téměř 116 tisíc korun. Muž byl zadržen a kriminalisté ho obvinili z krádeže a poškození cizí věci. Obvinění si převzal a po nezbytných úkonech skončil v policejní cele. Na státní zastupitelství byl doručen návrh na jeho vzetí do vazby.

Hořelo v lese
Policisté z Klášterce nad Ohří včera vyjížděli do katastru obce Louchov, kde hořelo v lese. Na místě zjistili, že požár zničil padesát sazenic stromu buku, jeden vzrostlý smrk, jednu borovici a tři modříny. O uhašení požáru se postarali hasiči, ke zranění osob nedošlo. Revírník poškozené společnosti vyčíslil škodu na 4 tisíce korun. Proč k požáru došlo je předmětem dalšího vyšetřování.

20. května 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem