Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pokácel a odcizil stromy

LOUNY - Celkem zmizela skoro stovka stromů... 

Kryrští policisté šetří krádež stromů ve smíšeném lesním porostu u obce Petrohrad. V době cca od začátku března tohoto roku do současné doby odtud postupně zmizelo celkem 94 stromů, což představuje bezmála 18 metrů krychl. dřeva. Dosud neznámý zloděj stromy nejprve pokácel, a poté odcizil. Asi šestina lupu zůstala na místě, tu už zřejmě pachatel odvézt nestačil. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli či pachatelích pátrají.

V Lounech odcizen renault

Policisté pátrají po osobním vozidle zn. Renault Megane, které zmizelo ve čtvrtek večer ve Vladimírské ulici v Lounech. Poškozený škodu vyčíslil na 120 tisíc korun. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Z chatky zmizely věci za tisíce

Žatečtí policisté šetří vloupání do jedné chatky ve Stroupečské ulici v Žatci. V minulých dnech neoprávněně vnikl na pozemek zahrady, a poté i do samotné chaty dosud nezjištěný poberta. Odcizil různé nářadí, zahradní náčiní, ale i elektrotechniku a další věci. Na odcizených věcech škoda činí cca 17 tisíc korun, na poškozeném zařízení asi 6 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.

Vloupání do fotbalové klubovny

Ze středy na čtvrtek zavítal do klubovny fotbalového oddílu v obci Želeč na Žatecku dosud neznámý pachatel. Násilným způsobem vnikl dovnitř a následně odcizil dva plné sudy piva, jedn prázdný, cigarety, cukrovinky a další věci. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 19 tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 6. dubna 2012

vytisknout  e-mailem