Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté dopadli zloděje kol

ÚSTÍ NAD LABEM - Pachatelé na dvou kolech odjeli a jedno si schovali.  

Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeží horských kol. Dva pachatelé (23,48) v průběhu noci z 9.-10.7. vnikli na pozemek domu, kde z nosiče na kolo, který byl upevněn na tažném zařízení odcizili tři horská kola v hodnotě 34 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že byli pouze dva, tak jedno z kol ukryli v blízkosti domu a na těch dvou odjeli do města. Policistům se ještě téhož dne podařilo v místním bazaru odciziná kola vypátrat a pak už nebyl problém si pro pachatele dojít. Odcizená kola byla vrácena v pořádku majiteli a pachatelům bylo "naděleno". Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do penzionu
Chlumečtí policisté šetří případ vloupání do penzionu v obci Varvažov. Dosud neznámý pachatel se z neděle na pondělí 11.7. vloupal do tohoto penzionu, z jehož pokojů následně odcizil tři televizory. Majiteli svým jednáním způsobil škodu kolem 19 tisíc korun.

Zloděj chycen při činu
Včera v ranních hodinách se krásnobřezenské policejní hlídce podařilo dopadnout pachatele přímo při činu. Jedná se o 19letého mladíka, který v ulici Na Skládce vloupal do zaparkovaného vozidla Š-Octavia. Ve chvíli, kdy uvnitř hledal, co by se mu hodilo, tak byl zadržen policejní hlídkou a následně putoval do policejní cely.

Ústí nad Labem 14.7.2016
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

 

vytisknout  e-mailem