Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté pátrají po lupiči

ÚSTÍ NAD LABEM - Policie hledá svědky. 

Dosud nezjištěný pachatel dne 16.6.2013 v čase 14:45 hodin v Ústí nad Labem na Severní Terase přepadl starší ženu. Zloděj překvapil seniorku na cestě spojující ulici Svojsíkova a Ladova, mezi základní školou a objektem pro ubytování osob se zdravotním postižením. Nejprve do ženy zezadu strčil až upadla na zem, vytrhl jí kabelku s jejími věcmi a utíkal směrem do ulice Muchova. V kabelce si odnášel osobní doklady, klíče od bytu, mobilní telefon a finanční hotovost.

Tímto jednáním poškozené způsobil škodu na odcizených věcech a tříštivou zlomeninu v oblasti ramene pravé ruky, která si vyžádala ošetření v nemocnici. Policisté případ šetří jako trestný čin loupeže. Po pachateli intenzivně pátrají.

Popis pachatele:
Muž, výška kolem 170 cm, štíhlá postava, velmi mladý. Oblečen do černé šusťákové bundy s kapucí bez nápisu na zádech, kapuca byla modro žlutá s kostičkami a patrně nepatřila k bundě. Dále měl modré džíny.

V souvislosti se šetřením  případu policisté žádají svědky tohoto závažného činu, aby je zkontaktovali prostřednictvím linky 158.

 

V Ústí nad Labem, dne 9.7. 2013
nprap. Valerie Bartošová

vytisknout  e-mailem