Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté prezentovali svoji práci

DĚČÍNSKO - Studenti Střední lesnické a odborné školy ve Šluknově blíže poznali práci policistů 

V rámci dlouhodobé spolupráce PČR územního odboru Děčín se Střední lesnickou a odbornou školou ve Šluknově, se zde se studenty 2. ročníku oboru bezpečnostně právní činnost, ve čtvrtek 9. listopadu 2023 sešli děčínští dopravní policisté, policisté z oddělení  hlídkové služby a policisté oddělení služební kynologie KŘP Ústeckého kraje.  Cílem akce bylo přiblížit studentům policejní práci a připomenout jim možnost uplatnit se v budoucnu právě u Policie ČR.

V průběhu dopoledne studenti shlédli ukázky práce policejních psovodů, dozvěděli se více o práci dopravních policistů a policistů zařazených  na hlídkové službě a v pořádkové jednotce. Zkušení dopravní policisté si pro ně připravili ukázky techniky a vybavení. Policisté hlídkové služby pak předvedli  dynamickou  ukázku zadržení nebezpečného ozbrojeného pachatele a ukázku výstroje a výzbroje.

Akce měla u studentů příznivý ohlas a budeme velice rádi, když se při výběru svého budoucího zaměstnání rozhodnou posílit řady Policie České republiky v Ústeckém kraji a nastoupí do služebního poměru. 

Děčín  10. listopadu   2023
por. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem