Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pomáháme těm, co pomáhají

MOST - Pozvánka na fotbalové utkání ve prospěch Nadace policistů a hasičů. 

V sobotu dne 14. září 2019 se uskuteční benefiční fotbalové utkání mezi týmem policistů a hasičů proti družstvu známých osobností Real Top Praha.  Zápas se odehraje v areálu fotbalového klubu Baníku Souš v Mostě od 14. 00 hodin.

Akce s oficiálním názvem „Pomáháme těm, co pomáhají“ se uskuteční v rámci podpory Nadace policistů a hasičů. Cílem Nadace policistů a hasičů je podpora rodin policistů a hasičů, kteří zemřeli nebo byli těžce tělesně postiženi v přímé souvislosti s výkonem služby.

Výtěžek z celé akce bude věnován na podporu  Nadace policistů a hasičů.

Záštitu nad akcí převzal krajský policejní ředitel plk. Mgr. Jaromír Kníže. 

Fotbalové utkání připravilo Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje ve spolupráci s fotbalovým klubem Baník Souš. 

Součástí akce bude i ukázka techniky policistů a také autogramiáda se známými osobnostmi, které se utkání účastní. V pauze mezi poločasy budou zástupcům Nadace policistů a hasičů předávány finanční šeky.

Vstupné na akci je symbolické, 20 korun. Děti vstup neplatí. Diváci se mohou těšit na přítomnost mnoha známých tváří z kulturního a sportovního dění. Za fotbalový tým Real Top Praha nastoupí Jan Blažek, Jaromír Bosák, Jakub Děkan, Ladislav Hampl, Leoš Noha, Jiří Ployhar, Jakub Štáfek a další známé osobnosti.

Akce je podpořena městem Most. Finanční podporou ve prospěch Nadace policistů a hasičů díky fotbalovému utkání přispívá několik společností, spolupartnerů akce – Vršanská uhelná Czech Coal Group, Nemak Czech Republic, Parker, autodíly Cardo, autodrom Most, MAS Naděje o.p.s., obce Litvínov, Meziboří, Obrnice a Bečov. Mediálním partnerem jsou e-deníky.cz.

PLAKÁT K AKCI – V PŘÍLOZE.

Celá akce se koná v areálu FK Baníku Souš, ulice Zdeňka Fibicha 282, Most. Bezplatné parkování je možné v okolí stadionu.

nprap. Ludmila Světláková
Most 3. září 2019

vytisknout  e-mailem