Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pondělní nehody

LOUNY - Námraza na vozovkách působila řidičům problémy. 

Ranní námraza způsobila v pondělí řidičům problémy hlavně na silnicích II. a III. tříd. Policisté vyjížděli celkem ke 4 dopravním nehodám, které se odehrály převážně v ranních hodinách na kluzkých vozovkách. Naštěstí při nich nikdo neutrpěl žádnou vážnější újmu na zdraví, jedna řidička byla s lehčí újmou přepravena do nemocnice. Tato nehoda se udála kolem půl šesté ráno v Bitozevsi, kdy řidička s osobním vozidlem zn. Škoda Octavia nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem a povětrnostním podmínkám. Dostala smyk a vjela mimo komunikaci vpravo,  kde narazila do oplocení pozemku. Alkohol u ní policisté vyloučili. 

Celková škoda na pondělních nehodách byla předběžně vyčíslena na 61 000 Kč. Příčiny: 2x nesprávný způsob jízdy, 1x nepřiměřená rychlost a 1x nedání přednosti.

Krátce po třetí hodině ráno zablokoval R7 kamion s návěsem. K nehodě došlo na křižovatce silnice I/7 se silnicí III/22932. Řidič kamionu jel od Smolnice a při odbočování na R7 nepřizpůsobil jízdu vlastnostem vozidla a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do patníků a silničního příkopu. Dechová zkouška byla negativní. Silnice byla kolem šesté hodiny plně zprůjezdněna.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 7. ledna 2014

vytisknout  e-mailem