Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Porušil zákaz

CHOMUTOV - Vloupání do haly, Přítelkyni odcizil zlato... 

Porušil zákaz
Rozhodnutí Okresního soudu v Chomutově porušil svým jednáním 24letý muž z Radonicka.Policejní hlídka ho zadržela v obci Vinaře, kdy seděl za volantem vozidla Suzuki Swift a řídil. Soud muži totiž vyslovil zákaz řízení motorových vozidel, který skončí až na konci příštího roku. Pachatel je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Vloupání do haly
Halu nemocnice na Chomutovsku navštívil neznámý zloděj. Do areálu zařízení se bez problémů dostal a pak vnikl do haly se zaparkovanými vozidly.  Z traktoru odcizil rádio a lékárničku a pak postupně vnikl do dalších pěti vozidel různých značek. Tady měl práci usnadněnou, protože ani jedno auto nebylo zamčené. Zloděj se zaměřil na nářadí, rádia a lékárničky. Kromě uvedených věcí zmizel i kanistr s olejem a čtyři pneumatiky s letními pneumatikami.Poškozená firma vyčíslila celkovou škodu na téměř 72 tisíc korun. Po pachateli krádeže nyní pátrají policejní hlídky.
  
Přítelkyni odcizil zlato
Osm zlatých dámských prstenů a jeden řetízek ze žlutého kovu zmizelo z bytu na chomutovském sídlišti Písečná. Policistům netrvalo dlouho a zjistili, že ze společné domácnosti odcizil zlato za sedm tisíc korun 29letý Jirkovák. Muž se bude zodpovídat z krádeže.
 
Neměla na tabák
Pracovníci bezpečnostní služby otvického marketu zadrželi při krádeži 23letou ženu z Jirkova. Jedno balení tabáku za 69 korun si uschovala do rukávu bundy a přes pokladnu přešla bez zaplacení. Ke krádeži se pachatelka přiznala a v doprovodu hlídky byla převezena na policejní oddělení. Tam bylo také zjištěno, že to není její první krádež. Za stejnou trestnou činnost byla odsouzena Okresním soudem v Chomutově již před třemi lety. Obvinění z krádeže jí čeká i nyní.
 
Chomutov, 28. ledna 2010
 
 
 

vytisknout  e-mailem