Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškodil dveře

CHOMUTOV - Muž dveře vykopl a vešel, Rozbitá okna, Brali a ničili.... 

Nohou poškodil dveře

Policisté v Kadani sdělili podezření hned ze dvou trestných činů místnímu obyvateli. 43letý muž se bude zodpovídat nejen z porušování domovní svobody, ale i z poškození cizí věci. Během prvního květnového týdne přišel k bytu v ulici U Stadionu a vykopl vstupní dveře. Prošel chodbou a pak opět z místa odešel. Po následném zadržení byla u něj provedená dechová zkouška. Byla pozitivní, nadýchal 3,68 promile. I když nic z bytu nezmizelo, oprava poškozených dveří bude majitelku stát nejméně 6 tisíc korun.

Rozbitá okna

Dvě okna u budovy základní školy v Chomutově poškodil minulý měsíc neznámý vandal. Skleněné výplně rozbil neznámým předmětem, škoda byla odhadnuta na necelých 12 tisíc korun. Uvedené jednání vyšetřují chomutovští policisté jako trestný čin poškození cizí věci.

Brali a ničili

Chomutovští policisté sdělili podezření z pokusu krádeže a poškození cizí věci dvojici obyvatel z okresního města. 34letý muž a 26letá žena vnikli společně do rodinného domu v Kostnické ulici. Využili toho, že dům není obýván a všechno prohledali. Následně demontovali zařízení – kliky, kování, zámky, kabely, zásuvky, vodovodní baterie a další věci. Zahradní nářadí a dětské staré hračky pak našli v přístavku na zahradě. Celková škoda se vyšplhala na 150 tisíc korun – z toho 100 tisíc korun byla   odhadnuta škoda na poškozeném zařízení.     

Kolo z balkonu

Krádež jízdního kola vyšetřují chomutovští  policisté. Jízdní kolo zmizelo během včerejšího dne z balkonu v Jirkovské ulici. Z uvedené krádeže se bude zodpovídat 33letý muž z Prahy, který má uvedené jednání na svědomí. Majiteli vznikla škoda za 7 tisíc korun.

24. května 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem