Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškodil střechu

CHOMUTOV - Napadení v baru, Zmizely noviny.... 

Poškodil střechu
Z pokusu krádeže a poškození cizí obvinili chomutovští policisté 19letého mladíka z okresního města. V ulici Maxima Gorkého se vyšplhal na střechu garážového stání u domu a na místě se snažil odcizit měděné oplechování. Při svém jednání však byl spatřen svědkem a tak mu nezbylo než od jednání upustit. Majitelka následně zjistila, že je střecha na několika místech poškozená, opravu vyčíslila předběžně na 10 tisíc korun. Vzhledem k minulosti pachatele byl zadržen, skončil v policejní cele a byl podán návrh na jeho vzetí do vazby.
 
Napadení v baru
Jirkovští policisté zasahovali v místním baru. Po vzájemné rozepři se zde napadli dva muži ve věku 22 a 28 let. Rány utržili oba muži a v napadání pokračovali i před barem ještě v době, kdy na místo přijeli muži zákona. Provedená dechová zkouška prokázala, že oba jsou pod vlivem alkoholu. Mladší nadýchal 2,65
a starší 1,8 promile. Policisté jednání mužů vyhodnotili jako výtržnictví. Soud je může oba za páchaný čin poslat až na dva roky do vězení.
 
Zmizely tiskoviny
Neznámý zloděj si vyhlédl v Kostnické ulici schránku na noviny a časopisy. Vnikl dovnitř a odcizil několik tiskovin. Majitel vyčíslil škodu na 1600 korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.
 
Majitel měl štěstí
Policisté v Kadani přijali oznámení o odcizení vozidla v Prunéřově. Majitel uvedl, že kdosi překonal oplocení areálu, vnikl do řádně uzamčeného vozidla Škoda Fabia a s autem odejel na neznámé místo. Škodu vyčíslil na 50 tisíc korun. V tomto případě měl majitel štěstí. Auto bylo druhý den nalezeno odstavené za motorestem v Prunéřově a po nezbytných úkonech si ho majitel převzal zpět. Pátrání po pachateli krádeže nadále trvá, vyhlášené pátraní po vozidle bylo z výše uvedených důvodů zrušeno.
 
Zloděj v restauraci
Dva vypáčené hrací automaty a odcizená hotovost drobných mincí to je výsledek konání neznámého pachatele, který vnikl do restaurace v Klášterci nad Ohří. Z výherních automatů zmizela hotovost ve výši 20 tisíc korun, další peníze pak sebral ze skříňky za pultem. Celková škoda dosáhla na 19 tisíc korun. Skutek vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
Žena podváděla
Úvěrový podvod vyšetřují kriminalisté z Chomutova. Uvedeného jednání se dopustila 37letá žena z okresního města. Při uzavírání smlouvy o úvěru uvedla nepravdivé údaje nejen o svém zaměstnání, ale i o výši příjmu. Poskytnutý úvěr ve výši 5 tisíc korun nesplácí a je nekontaktní. Za uvedený trestný čin hrozí nepoctivé ženě až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
3. září 2013  
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem