Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškození transformátoru

CHOMUTOV- Neplatil úvěry, Vloupání do domu v rekonstrukci 

Poškození transformátoru
Ve středu v noci na Chomutovsku neznámý pachatel poškodil transformátor, ten vypojil od přívodu elektrické energie, pomocí lan ho strhl ze stožáru z tří metrové výšky a po té z něj vymontoval měděné vinutí. Při manipulaci s transformátorem došlo k úniku 180 litrů transformátorového oleje a ke kontaminaci půdy. Pachatel z místa utekl a nic neodcizil. Poškozené společnosti způsobil škodu ve výši 200tisíc korun a kontaminací půdy škodu ve výši 50tisíc korun.
 
Neplatil úvěry
Z trestného činu podvodu byl obviněn 20letý mladík z Jirkova. Mladík ve čtyřech případech během 14 dnů požádal o poskytnutí úvěru na počítačové sestavy, obývací stěnu a sedací soupravu. Při sjednání úvěru poskytl nepravdivé údaje o svém zaměstnání a měsíčním příjmu. Na základě těchto údajů mu byly úvěry poskytnuty. Mladík vždy v prodejně zaplatil přímou platbu, ale do současné doby neuhradil žádnou splátku. Poškozené společnosti způsobil škodu ve výši 52tisíc korun.
 
Vloupání do domu v rekonstrukci
V průběhu měsíce července se v Chomutově neznámý pachatel vloupal do vícepodlažního domu v rekonstrukci. Z domu odcizil 6 elektrických ohřívačů vody a elektrickou rozvodnou skříň. Majitelům způsobil škodu ve výši 55tisíc korun.
 
21. července 2011
por. Mgr. Helena Mildorfová

vytisknout  e-mailem