Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Poškrábané auto

CHOMUTOV - Majitelku bude oprava stát nejméně 15 tisíc korun, Pil, jel a boural.....  

Poškrábané auto

Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého vandala, který na parkovišti sídliště Březenecká poškodil zaparkované osobní vozidlo. Škodovku nechala majitelka během noci ze čtvrtka na pátek řádně uzamčenou u domu na odstavné ploše. Kdosi vyryl na dveře a blatníky rýhu. Oprava bude stát nejméně 15 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.   

Pil, jel, boural

27letý muž ze Žatce jel v sobotu, krátce po půlnoci, s vozidlem Š Fabia ulicí Žitná v Kadani. Při projíždění zatáčky však jízdu nezvládl a narazil do plotu domu. U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku. Ta prokázala, že před jízdou požíval alkoholické nápoje. Přístroj naměřil 1,65 a 1,77 promile. Pití vína muž přiznal. Svoji jízdu musel ukončit, celková škoda byla vyčíslena na 130 tisíc korun. Skutek je vyšetřován jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Pozor na věci

Krádež snowboardů vyšetřují policisté ve Vejprtech. Během sobotního odpoledne zmizely dva dětské snowboardy z chodby penzionu v obci Loučná pod Klínovcem. Majitelka nechala věci volně odložené na chodbě a z místa odešla. Do domu pak kdosi vešel a věci za 7 tisíc korun odcizil.

Sebral telefon

Z krádeže je podezřelý muž ve věku 20 let z okresního města. Ve čtvrtek v noci přišel na návštěvu do bytu na sídlišti Březenecká v Chomutově. Situaci využil k tomu, že poškozenému v nestřeženém okamžiku sebral odložený mobilní telefon v hodnotě 6500 korun. Krádež nyní vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.  

13. února 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem