Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Požár chatky

CHOMUTOV - Hořelo v zahrádkářské kolonii, Trička bez placení..... 

Požár chatky

V nočních hodinách ze soboty na neděli začalo hořet v Rokycanově ulici. V místní zahrádkářské kolonii došlo k požáru chatky. Tu oheň zcela zničil, majitel vyčíslil škodu na necelé tři tisíce korun. Na místě přítomný vyšetřovatel hasičů uvedl  jako pravděpodobnou příčinu požáru manipulaci s otevřeným ohněm.

Trička bez placení

V neděli se vydala žena ve věku 52 let ze Sokolova s 21letým mužem z Karlových Varů do prodejny v obchodní zóně Otvice. Muž si uložil čtyři kusy triček do batohu a snažil se odejít z prodejny bez placení. Byl však zadržen pracovníky ostrahy. Muže udeřil a se svojí společnicí z místa utekli. Zakrátko však byli oba zadrženi. Policisté zjistili, že za krádeže muž odcházel s podmíněným trestem od soudu v Praze teprve v březnu letošního roku. Jirkovští policisté skutek vyšetřují jako trestný čin krádeže.

Nejdříve klíče pak i auto

Z krádeže a neoprávněného užívání cizí věci je podezřelý 40letý muž. V neděli v odpoledních hodinách před domem v Jirkovské ulici sebral poškozené z její kabelky klíče od vozidla. I přes její nesouhlas odešel na parkoviště, kde měla zaparkované auto. Nasedl a odjel na neznámé místo. Hodnotu vozidla  poškozená vyčíslila na 100 tisíc korun.

Domů pěšky

Krádež dvou jízdních kol vyšetřují policisté ve Březně. Poškozená v neděli odpoledne nechala svoje kolo a dětské jízdní kolo odstavené a nezajištěné před budovou místní restaurace. Po krátké době již kola na svých místech nebyla. Při výpovědi upřesnila poškozená škodu na 16 tisíc korun.

27. června  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem