Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Požár hospodářské budovy

CHOMUTOV - Na místě zasahovali hasiči, Pěstí do obličeje, Školka bez sítě...... 

Požár budovy

Hasiči a policisté zasahovali v úterý v obci Okounov, kde došlo k požáru hospodářské budovy. Oheň zničil nejen střechu, ale i uložené seno a další zařízení v přízemí budovy. Škoda byla odhadnuta na půl milionu korun, ke zranění oisob nedošlo. Včera na místě probíhalo další šetření. Na základě toho stanovil vyšetřovatel hasičů jako pravděpodobnou příčinu požáru neodbornou instalaci kouřovodu kamen. Případ nadále vyšetřují kriminalisté z Kadaně. 

Pěstí do obličeje

Policisté v Jirkově vyšetřují incident, který se stal minulý měsíc v Krušnohorské ulici. Ve večerních hodinách napadl před domem 20letý místní obyvatel poškozeného. Několika údery pěstí do obličeje mu způsobil zranění, které si vyžádalo ošetření u lékaře v nemocnici. Na útočníka nyní čeká obvinění nejen z výtržnictví, ale i z ublížení na zdraví.  

Školka bez sítě

Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který kradl v mateřské školce na sídlišti ve městě. Ze zahrady školy totiž zmizela během noci z pondělí na úterý houpací síť. Její hodnotu město vyčíslilo na téměř 17 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.

S prádlem z obchodu

Do obchodního domu v Klášterci nad Ohří přišla minulý týden 28letá místní obyvatelka. Z regálu sebrala jeden kus spodního dámského prádla v hodnotě 229 korun a věci uschovala do kabelky. Pokladnou prošla bez řádného zaplacení uvedené částky. Následně policisté zjistili, že za krádeže byla odsouzena již v roce 2013, ani nyní se obvinění z krádeže nevyhne. Vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Zloděj ve firmě

Tento týden kradl dosud neznámý zloděj v jedné klášterecké firmě. Policisté na místě zjistili, že kdosi vnikl do dvou kanceláří v objektu a na místě sebral dva počítače. Škoda byla odhadnuta na 30 tisíc korun. Po pachateli uvedeného jednání nyní pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

15. září 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem