Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Požár pracovního stroje

CHOMUTOV - Vyrušil je alarm, Nechce se mu do vězení.... 

Požár pracovního stroje
Na popílkovišti elektrárny v Prunéřově hořelo. Na místě policisté zjistili, že došlo k zahoření pracovního nakladacího stroje. O uhašení požáru se postaraly jednotky hasičů, předběžná škoda byla vyčíslena na 400 tisíc korun, ke zranění osob nedošlo. Vyšetřovatel hasičů stanovil, jako pravděpodobnou příčinu požáru, technickou závadu na elektroinstalaci trafa.Případem se nadále zabývá policie.
 
Vyrušil je alarm
Trojice mužů ve věku 19,22 a 32 roků se rozhodla, že společně vniknou do církevního objektu v okresním městě, kde chtěli přespat. Nejstarší z nich sice rozbil okno v zadní části budovy, ale když vnikli dovnitř, spustilo se signalizační zařízení.  Na místo se dostavili pracovníci bezpečnostní agentury, kteří na místě zadrželi dva muže, třetí utekl. Pachatele si převzali policisté, bylo zahájeno vyšetřování trestného činu krádeže.
 
Nechce se mu do vězení
Ve zkráceném přípravném řízení řeší policisté jednání 28letého muže z Chomutova. Okresní soud v Mostě muže odsoudil k trestu odnětí svobody a stanovil mu nástup do věznice v Litoměřicích. Výzvu muž v březnu letošního roku přijal, ale nástupu do věznice se do současné doby vyhýbá. Svým jednáním se pachatel dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Poškodil signalizaci na železnici
26letý Chomutovák poškodil zařízení signalizace na železničním přejezdu v Dukelské ulici.Čtyři kusy kabelů odřezal a následně odcizil. Celková škoda se vyšplhala na téměř 10 tisíc korun. Z vyšetřování vyplynulo, že muž stál před soudem již v březnu letošního roku. Za trestný čin krádeže byl podmínečně odsouzen,  v tomto případě si odnesl obvinění z trestného činu krádeže a poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení. 
 
Chomutov 25.6.2010
 
 
  

vytisknout  e-mailem