Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Požár vozidla

LITOMĚŘICE - Po nastartování vyšlehly z auta plameny a další info... 

Požár vozidla
K požáru vozidla došlo dnes po 6. hodině ráno v obci Klapý u Libochovic. Po nastartování Fordu Tranzit před domem po chvíli vyšlehly plameny z motorového prostoru. Na místě zasahovali hasiči ze Sdružení dobrovolných hasičů Klapý, kteří oheň uhasili. Na místo požáru byl přivolán vyšetřovatel HZS, který nezjistil, že by se jednalo o cizí zavinění. Nikdo nebyl zraněn a k obecnému ohrožení nedošlo. Způsobená škoda na vozidle byla vyčíslena na 30 000 Kč.
 

Krádež kol se zimními pneumatikami
V nočních hodinách s úterka na středu si vyhlídnul zloděj na parkovišti u Krobiána v Račiněvsi automobil. Na vozidle ho zajímala kola. Všechna čtyři kola se zimními pneumatikami totiž odmontoval a odvezl neznámo kam. Kola zmizela i se šrouby. Pachatel po sobě na místě činu zanechal poškozené zpětné zrcátko. Majiteli vozidla způsobil škodu 5 700 Kč. Čelí podezření z přečinu krádeže a policie po něm pátrá.
 

Na každého jednou dojde
Tohoto rčení se měla držet 45letá žena, která před třemi měsíci ukradla před lovosickým autosalonem OKIM volně odložený batoh. Batoh v sobě skrýval hotové bohatství. Majitel v něm bez dozoru zanechal digitální fotoaparát, notebook, navigaci do auta, zdravotnický přístroj k podpoře dýchání v celkové hodnotě 81 300 Kč. Policii se však podařilo pachatelku vypátrat a v úterý 30. 11. si tato žena převzala usnesení o zahájení trestního stíhání. Byla obviněna z přečinu krádeže a podle trestního zákoníku jí hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý postih.
 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 1. 12. 2010
 

vytisknout  e-mailem