Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozitivní dechová zkouška

CHOMUTOV - Muž před jízdou pil, Další krádež... 

Před jízdou pil

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 28letý muž z Kadaně. Při projíždění Kláštereckou ulicí byl kontrolován policejní hlídkou. Následně provedená dechová zkouška potvrdila, že muž před jízdou požíval alkoholické nápoje. Nadýchal totiž 1,38 a 1,47 promile. Dál s vozidlem nejen, byl zdržen. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.Nadále vyšetřují policisté z Kadaně.

Další krádež

25letá žena z Chomutova se bude zodpovídat z krádeže. Během pobytu v bytě svého příbuzného využila příležitost a bez svolení majitele sebrala mobilní telefon v hodnotě 1500 korun. Jelikož byla za majetkovou trestnou činnost již pravomocně odsouzena Okresním soudem Chomutov v loňském roce, čeká na ni obvinění z trestného činu.

Srazil se s cyklistou

Dopravní policisté vyšetřovali včera dopravní nehodu, která se stala kolem páté hodiny odpoledne v Klášterci nad Ohří. S vozidlem Audi A3 jel 23letý řidič z Vejprt Pražskou ulicí a na křižovatce s ulicí V. Řezáče odbočoval vlevo. Nedal přednost v jízdě protijedoucímu 59letému cyklistovi a došlo ke střetu. Zraněného muže odvezla z místa záchranka na ošetření do nemocnice, jeho zranění bylo vyhodnoceno naštěstí jako lehké. Alkohol byl u obou účastníků vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou, škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun. Okolnosti nehody nadále policisté vyšetřují.

3. června 2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail:krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

vytisknout  e-mailem