Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pozor na PIN kódy!

ÚSTÍ NAD LABEM - Nechávat PIN kódy u platebních karet se nevyplácí. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do bytu. Podezřelá 35letá žena se v průběhu noci v ulici Londýnská vloupala do bytu, kde z předsíně následně odcizila položenou peněženku s doklady a platebními kartami s přiloženými PIN kódy. Z těchto platebních karet ještě téhož večera postupně a v různých bankomatech vybrala finanční hotovost ve výši 46 tisíc korun. Uvedeného jednání se dopustila i přesto, že byla v minulosti za obdobnou trestnou činnost odsouzena.

Zloděj využil otevřených dveří
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci z 22.-23.4. vnikl otevřenými zadními dveřmi do rodinného domu, kde následně odcizil plazmový televizor a notebook. Majiteli tak vznikla škoda kolem 18 tisíc korun.

Vloupání do kůlny
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 23.-24.4. na Severní Terase v ulici Kočkovská vloupal do kůlny, kde odcizil různé nářadí v hodnotě kolem 10 tisíc korun.

Opilec za volantem
Střekovští policisté v neděli v půl třetí ráno v ulici Kamenná kontrolovali řidiče vozidla Nissan Primera. Při této kontrole u řidiče provedli orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,07 promile alkoholu v dechu. Za uvedené jednání je muž podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Krádež vozidla
V průběhu noci z 24.-25.4. došlo v Krásném Březně v ulici Na Sklípku k odcizení vozidla Fiat Doblo, červené barvy, rz: 3U9 70-35. Majiteli tak vznikla škoda kolem 80 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 26.4.2011

vytisknout  e-mailem