Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Před jízdou pil

MOST - Hodnoty alkoholu v dechu se pohybovaly kolem 1,5 promile + další info 

Za nezodpovědné chování se bude zpovídat 41letý muž. Toho v nočních hodinách ve Valdštejnské ulici v Litvínově kontrolovala policejní hlídka a zjistila, že řidič za volantem peugeotu před jízdou pil. Podezření potvrdila opakovaná dechová zkouška. Hodnoty alkoholu v dechu se pohybovaly kolem 1,5 promile. Litvínovan z policejní služebny odcházel se sdělením podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

Neřidič usedl za volant

Z rozhodnutí úřadů si zřejmě nic nedělá 35letý Mostečan. Policisté hlídkové služby ho načapali, jak řídil vozidlo značky Opel Corsa a přitom by až do července 2014 neměl. O tom rozhodl mostecký magistrát. Neřidiči nyní hrozí postih za přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Případ šetří mostecké obvodní oddělení ve zkráceném přípravném řízení.


 

Večer zavítal do školy, nebyla v tom touha po vzdělání

Asi to nebyla touha po vzdělání, která přilákala 22letého muže do školních prostor. Mladík se tam měl ve večerních hodinách vydat za zcela jiným cílem. Po násilném vstupu se měl dát do prohledávání školy. Ani nic nestihl ukrást, na místě byl přistižen hlídkou strážníků. Ta podezřelého předala policistům. Na služebně v Mostě si potom mladík vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu krádež vloupáním ve stádiu pokusu.


 

Kdosi cizí byl v bytě a kradl

Mostečtí policisté přijali oznámení o krádeži v bytě. Poškozená díky komusi neznámému nyní postrádá dvě kabelky s věcmi v hodnotě téměř tři tisíce korun. Lapka se do bytu vydal v noci. Poškozenou k ránu vzbudilo podezřelé bouchnutí, tak raději prohlédla byt. Když se přesvědčila, že tam nikdo není, šla si znovu lehnout. Po chvíli se ozvaly podivné zvuky, opět tedy vstala a zjistila, že vchodové dveře jsou otevřené. Poškozená policistům uvedla, že dveře byly během noci pouze zabouchnuté a v zámku nebyl klíč. Policie případ šetří jako přečiny krádež vloupáním a porušování domovní svobody. Po pachateli pátrá.

V souvislosti s tímto případem policisté upozorňují občany, aby si bytové dveře raději zamykali.


 

por. Alena Bartošová

27. března 2013

vytisknout  e-mailem