Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přišel o nářadí

TEPLICE - Přes noc ho nechal v autě a další zprávy. 

Přišel o nářadí
     Přes stále opakovaná varování ze strany policistů nechávají lidé ve svých vozidlech cenné věci a jsou pak nemile překvapeni, když o ně přijdou. Své už teď o tom ví i majitel dodávky, ve které přes noc nechal nářadí. Ráno zjistil, že se mu do auta vloupal neznámý pachatel a připravil ho o vrtačku, motorovou pilu, bourací kladivo a navíc i o kufr s firemními listinami. Celkovou škodu vyčíslil oznamovatel na 35 tisíc korun, policisté případ prošetřují jako přečin krádeže.
 
Vloupání do bývalé sušárny
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do bývalé sušárny v panelovém domě. Po překonání okna vnikl do místnosti, ze které odcizil elektrické ruční nářadí v hodnotě 16 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví maximálně dvouletý trest odnětí svobody.
 
Krádež akumulátoru
     Dosud neznámý zloděj odcizil v Novosedlicích ze zaparkovaného nakladače akumulátor. Po překonání plotu vnikl na pozemek poškozené firmy a ze stroje odcizil autobaterii. Z budovy, která je na pozemku, pak ještě odcizil několik desítek metrů hliníkového kabelu. Škoda byla vyčíslena na necelé čtyři tisíce, policisté skutek kvalifikovali jako přečin krádeže.
 
Zloděj odnesl baterie
     Do skříně, ve které je uschována meteorologická stanice, se v Malhosticích vloupal neznámý pachatel. Po odstranění visacího zámku ze skříně odcizil čtyři baterie v hodnotě 18 tisíc korun. Pokud se podaří zloděje dopadnout, bude se u soudu zodpovídat z přečinu krádeže.
 
Okradený návštěvník herny
     O peněženku s doklady a platebními kartami přišel návštěvník jedné herny v Bílině. Neznámý lapka využil jeho podnapilosti a z náprsní kapsy bundy, kterou měl na sobě, mu peněženku odcizil. Policisté případ vyšetřují pro podezření z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
 
Teplice, 18. 9. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem