Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přiznal se

CHOMUTOV - Při sepisování smlouvy lhala, V domě hořelo... 

Přiznal se
Policisté v Klášterci nad Ohří pátrali po totožnosti neznámého pachatele, který minulý měsíc napadl obsluhu místního baru. Krátce před půlnocí vešel dovnitř
a poškozeného udeřil do hlavy. Když se napadený začal bránit, násilník z místa utekl. Na místě se nic neztratilo. Kriminalisté nyní zjistili totožnost pachatele, napadení se dopustil 28letý místní obyvatel. K činu se přiznal, obvinění z loupeže si převzal a po nezbytných úkonech skončil v policejní cele. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Při sepisování smlouvy lhala
Peněžitý trest nebo až pětiletý pobyt ve vězení hrozí za úvěrový podvod 45leté ženě z okresního města. Při sepisování smlouvy při uzavírání úvěru na nákup zboží uvedla před časem nepravdivé údaje nejen o svém zaměstnání, ale i o výši příjmu. Úvěr ve výši 50 tisíc korun nyní nesplácí a je nekontaktní. Vyšetřování provádí chomutovští policisté.
 
V domě hořelo
Klášterečtí policisté a hasiči vyjížděli včera do Vítězné ulice. Ze střechy rodinného domu vycházel kouř. Na místě muži zákon zjistili, že k požáru domu došlo v důsledku závady na elektroinstalaci. Toto následně potvrdil i technik hasičů. Oheň hasiči zlikvidovali, předběžná škoda byla vyčíslena na 10 až 15 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo.
 
Přiznal pivo a vodku
Poblíž chomutovského lesoparku kontrolovali na silnici l/13 policisté projíždějící vozidlo VW Sharan. Provedená dechová zkouška u 59letého řidiče byla pozitivní. Muž nadýchal 1,71 a následně 1,84 promile alkoholu. S výsledkem dechové zkoušky muž souhlasil a přiznal, že vypil několik alkoholických piv a několik panáků vodky. Za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí podezřelému peněžitý trest nebo až roční pobyt za mřížemi.
 
Zloděj ve stodole
Na Radonicku se neznámý pachatel vloupal do stodoly, která slouží jako sklad. Majitel uvedl, že zmizely dvě benzínové elektrocentrály, motorová travní sekačka, křovinořez, několik kusů zimních pneumatik s disky, motorová pila a sekera. Škodu odhadl na 28 tisíc korun. Krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
7.srpna 2013  
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem