Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodával i dával

CHOMUTOV - Náhodným zájemcům prodával muž pervitin, Zřejmě naletěl podvodníkům..... 

Prodával i dával
Obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy předali kadaňští kriminalisté 30letému muži z Kadaně. Od prosince loňského roku prodával na různých místech ve městě zakázanou látku metamfetamin – pervitin náhodným zájemcům. Drogu nejen prodával, ale několikrát i zdarma zájemcům dal. V tomto jednání pokračoval nejméně do konce července letošního roku. Obvinění si muž převzal, v případě odsouzení mu hrozí peněžitý trest nebo ho soudce může poslat až na pět let do vězeníProdával i dával.mp3.

Zřejmě naletěl podvodníkům
Na místní oddělení policie v Kadani se obrátil poškozený a uvedl, že si na internetovém portálu vybral minulý měsíc vozidlo Opal Corsa. Po komunikaci s prodejcem uhradil platebním příkazem požadovanou částku ve výši 60 tisíc korun. Dle smlouvy mu mělo být vozidlo doručeno do pěti dnů. Do dnešního dne však poškozený na auto marně čeká, svoje peníze nedostal zpět a prodejce je také nekontaktní. Jednání neznámého pachatele policisté vyhodnotili jako podvod. Zřejmě naletěl podvodníkům.mp3

Okradený cestující
Chomutovští policisté přijali oznámení od muže z Orlové, který cestoval v osobním vlaku na trase Jirkov – Chomutov. Během cesty mu kdosi odcizil volně odloženou zimní bundu a příruční zavazadlo, kde měl majitel peníze. Celková škoda se vyšplhala na 16 tisíc korun. Policisté skutek vyhodnotili jako zatajení věci.

Ručníky i koloběžku
Vniknutí na balkon v mezipatře domu v Borové ulici vyšetřují chomutovští policisté. Neznámý pachatel odcizil dětskou koloběžku, tři koberečky a sedm kusů ručníků. Majitelka vyčíslila celkovou škodu na 4200 korun. Případný pachatel bude obviněn z krádeže.

21. listopadu 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 


 

vytisknout  e-mailem