Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prošli se po kapotě auta

MOST - Dvojice skočila na přední kapotu a na střechu škodovky, poškodila ji; Z auta čtveřice odcizila ozdobné kryty. 

Hloupou zábavou lze nazvat jednání dvou mladíků, kteří měli dle výsledků šetření policistů poškodit zaparkované osobní vozidlo. Mladík ve věku 19 let a jeho mladší kamarád šli ve večerních hodinách z restaurace, když na jedné ulici poblíž sportovní haly je napadlo, že vyskočí na stojící škodovku. Na hlavu si dali kapuce, aby je nešlo poznat. Společně vyskočili na přední kapotu vozu a následně i na střechu. Poté z místa odešli. Na vozidle zanechali poškozenému motoristovi hmotnou škodu ve výši 33 tisíc korun. Vyšetřovatel obvinil z přečinu poškození cizí věci 19letého Mostečana, mladistvou osobu z provinění.

Z vozidla čtveřice odcizila ozdobné kryty
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže ve spolupachatelství 29letého muže a dva muže ve věku 33 let, všechny z Mostu. Ti měli spolu ještě se čtvrtým mužem, který je šetřen pro přestupek proti majetku, odcizit na sídlišti Zahradní v Mostě v odpoledních hodinách ze zaparkovaného vozidla tovární značky VW okrasné kryty kol. Trojice kradla i přesto, že byla za krádež již potrestána. I když z místa muži utekli, policisté z obvodního oddělení Most Zahradní nenechavce odhalili díky osobní a místní znalosti. Odcizené kryty nebyly zajištěny, ty měl jeden z obviněných prodat neznámému zájemci. Trojlístku za tuto krádež hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Z auta zmizel benzin
Nemilé překvapení čekalo majitele osobního vozidla tovární značky Škoda. Tento týden chtěl odjet dopoledne z parkoviště na mosteckém sídlišti Zahradní, když zjistil, že nemá v nádrži pohonné hmoty. Zřejmě v noci mu nějaký podnikavec z nádrže odčerpal benzin a způsobil hmotnou škodu ve výši 21 tisíc korun. Případem krádeže a poškození cizí věci se zabývají policisté z obvodního oddělení v Mostě.

Most 16. srpna 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem